Ποια είναι τα 10 κορυφαία οφέλη που προσφέρει η Aerial

Ένας συνδυασμός στάσεων παραδοσιακής γιόγκα, πιλάτες και χορού με τη χρήση αιώρας, η aerial yoga αψηφά τη βαρύτητα και σας επιτρέπει να κάνετε διάφορες στάσεις γιόγκα που μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε στο έδαφος, αλλά ευκολότερο στον αέρα. Είναι διασκεδαστικό και ακροβατικό, οπότε για όσους από εσάς ονειρευόντουσαν να είναι καλλιτέχνες τραπέζης ως παιδιά, αυτό μπορεί να σας δώσει μια γεύση του πως είναι.

 1. Εκγύμναση όλου του σώματος
  Λόγω της φύσης των εναερίων κινήσεων γιόγκα, σχεδόν όλα τα μέρη του σώματος αναγκάζονται να κινηθούν και να τεντωθούν. Οι μύες τονίζονται και επαναπροσδιορίζονται και οι αρθρώσεις αναγεννιούνται και δυναμώνουν λόγω αυτών των κινήσεων.
 2. Ψυχολογικά ευεργετική
  Όπως ακριβώς και κάθε άλλη προπόνηση, η aerial yoga βοηθάει στην ανάκτηση του συναισθηματικού σας συστήματος γιατί καθαρίζει το μυαλό και ανακουφίζει από το στρες λόγω του διαλογισμού. Βοηθάει επίσης να καταπολεμήσετε το άγχος καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας, που σας οδηγεί στην ανάπτυξη των δικών σας καλλιτεχνικών δεξιοτήτων.
 3. Βελτιώνει την ευελιξία
  Η aerial yoga βοηθάει να κινηθείτε πιο ελεύθερα, με λιγότερη προσπάθεια, αντισταθμίζοντας τη βαρύτητα. Το γεγονός ότι αιωρείστε, απελευθερώνει την πίεση στα οστά και τους μυς, αυξάνοντας την ευελιξία και εμβαθύνοντας την εξάσκησή σας. Η ανασταλτική γιόγκα ενισχύει τους μυς του πυρήνα και αυξάνει την ελαστικότητα της σπονδυλικής στήλης και των ώμων.
 4. Θεραπεύει τα προβλήματα με τη μέση
  Σας δίνει την ευκαιρία να κρέμεστε ελεύθερα, επιτρέποντάς σας την επιμήκυνση της σπονδυλικής σας στήλης. Με λιγότερη πίεση στην πλάτη σας ενώ κάνετε τις ασκήσεις, χαλαρώνει την ένταση στο νωτιαίο μυελό και στην άρθρωση του ισχίου, βοηθώντας σας να αισθάνεστε καλύτερα.
 5. Αυξάνει τη δύναμη
  Η aerial yoga βελτιώνει τη δύναμη και την ευελιξία, η οποία μεταφέρεται σε άλλες καθημερινές δραστηριότητες. Η βασική εκγύμναση είναι ευεργετική, καθώς βοηθά τους δρομείς να αυξήσουν την αντοχή και να είναι σε θέση να ανακάμψουν ταχύτερα.
gdpr-image
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.